UŞAK / MERKEZ - Eşe ve Halil Erdoğdu İlkokulu

Kas

Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin çeşitli sunumları ile Atatürk'ü Anma Töreni 10 Kasım Pazar günü okulumuzda yapıldı.

Ekm

Rehber Öğretmenimiz Ahmet TURAN Tarafından verimli ders çalışma için aileye ve öğrencilere düşen görevler ve verimli ders çalışma yöntemleri hakkında ailelelere bilgi verdi.

Nis

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Ahmet TURAN tarafından , Halk Eğitim Kanalıyla açılan,  Aile Eğitimi Kursu tamamlandı.

Eğitime katılan velilerimize, aile eğitimi konusundaki duyarlılıkları için teşekkür ederiz.

Kas

Okul Rehber Öğretmenimiz tarafından tüm sınıflarda, akran zorbalığının önlenmesi kapsamında bilgilendirici grup rehberliği yapıldı.

May

4-A ve 4-C sınıflarımız Cumartesi günü Eskişehir Gezisi düzenledi. Gezide Eskişehir´in önemli yerleri gezildi.

Haz

Halk Eğitim Merkezi tarafından okulumuzda açılan ve eğitimci olarak okulumuz Rehberlik Öğretmeni Ahmet Turan´ın görev aldığı 0-18 Yaş Aile eğitimi kursuna katılan velilerimize belgeleri verildi. Katılımları için velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğretmenlerine öğretmenler günü nedeniyle velilerimiz tarafından hazırlanan ikram proğramı okulumuz salonunda yapılldı.